onsdag 21 maj 2008

Avancemang i Upplandscupen

Igår (Tisdag 20/5) spelade vi våran andra match i upplandscupen.
Motståndet denna gång var Uppsala Södra.
Vi inleder starkt och får ett tidigt Mål efter ca 4min av Alex Larsson på framspelning av Gurra Skans.
2 minuter senare väljer vi att ta våran straff som vi har tillgodo.
Alex sätter den ganska enkelt till vänster om målvakten och ställningen är 2-0.
Efter ca 25 spelade minuter gör Uppsala södra mål på ett inlägg som seglar in vid närmsta stolpen och reducerar till 2-1.
Bara några minuter senare lägger dock Philip en frispark som Collins snyggt skarvar in och vi har återigen en ledning med två mål!

I andra halvlek går vi in med en spelare mindre på planen efter en utvisning i slutet av första trots detta lyckas vi ändå vinna andra halvlek med 1 - 0 tack vara starkt försvarsspel och en soloprestation av Emil Smith.

Matchen slutade också 4-1, nästa match i upplandscupen kommer att spelas mot division 5 laget Alunda IF. Datum för matchen är inte spikat än men håll utkik på sidan så uppdaterar vi med datum så fort de är fastställt.