lördag 3 maj 2008

Vinst i hemmapremiären

Dagens motstånd stog Dannemora/Österby för som i sin första match besegrade
Marma Mehede med 4-0.
Vi inleder starkt och första 30minuterna gör vi 3mål och spelar fotboll som fotboll ska spelas!
Första målet kommer genom Alex Larsson som på pass från Emil smith vid halva plan kan bryta sig loss från försvaret och enkelt sätta 1-0.
Andra målet kommer genom Patric Collins som på assist från Alex kan nicka in 2-0.
3-0 målet kommer även det genom Alex på pass från Douglas Björkman.
vi går in i halvtid med 3-0 i bagaget men på stränga order från tränare Christer Bäckström och Simon Hård får vi i uppgift att göra ett tidigt mål i andra halvlek för att punktera matchen.
Det ska tilläggas att IFK DÖ inte har haft ett giftigt anfall och om jag inte minns fel endast ett skott på mål.

Andra halvlek:

Som svar på tal kan Collins snyggt sätta 4-0 på volley efter ett inspel av Dogge.
Alex som löper sig fri på kanten ytterligare några minuter senare sätter 5:e och sitt tredje för dagen.
I slutminuterna snubblar Collins på sina skosnören och domarn blåser straff.
Emil som är het för dagen tar den och fintar kyligt ner målvakten i sitt högra hörn och kan enkelt rulla in den i vänstra och därmed slutresultatet 6-0.
Alla i laget ska han en eloge, vi genomför matchen i stort sett felfritt.